Ons Team – Sjoerd Heeringa

Home » OVER AALSUM & NIEUWLAND » Ons Team – Sjoerd Heeringa
Sjoerd Heeringa

Sjoerd Heeringa

Consulent & Jobhunter

Tijdens mij opleiding Human Resource Management heb ik veel geleerd over mensen, samenwerken en over het werken in organisaties. Daarnaast heb ik een aantal jaar werkervaring opgedaan in de uitzendwereld.

Deze ervaring pas ik graag toe in mijn functie als jobhunter/coach. Op een persoonlijke en laagdrempelige manier ga ik graag in gesprek met mensen. Met het uiteindelijke doel ze te helpen om weer beweging te komen richting een betaalde baan en/of opleiding.
 
Als jobhunter/coach kijk ik altijd met een positieve manier naar de mogelijkheden en niet naar de belemmeringen om samen mooie stappen vooruit te zetten.

bedrijven geeft mij voldoening. Vooral als ik een passende werkplek voor je heb gevonden waar je met plezier naar toe gaat. Een interessante match, dat is waar ik het voor doe!

Mail Sjoerd: sjoerd@aalsumnieuwland.nl
Bel Sjoerd: 06-53868975

Sjoerd op LinkedIn

Wie werken er nog meer bij Aalsum & Nieuwland?

Janny Rispens

Janny Rispens

Mensen begeleiden bij het zetten van stappen richting werk of scholing vind ik geweldig.

Anita Knol

Anita Knol

Ik vind het fijn om met mensen in gesprek te gaan en vanuit hier op zoek te gaan naar de talenten en passies.

Alex Nieuwland

Alex Nieuwland

In het werk dat wij doen, proberen wij samen met jou als werkzoekende op zoek te gaan naar jouw mogelijkheden, dromen en passies.

Peter van Aalsum

Peter van Aalsum

Aalsum & Nieuwland is een kleine organisatie waar een goede dienstverlening voor opdrachtgevers hoog in het vaandel staat.

Share This