Ons Team – Janny Rispens

Home » OVER AALSUM & NIEUWLAND » Ons Team – Janny Rispens
Janny Rispens

Janny Rispens

Jobhunter

Na een lange loopbaan in het onderwijs was dat werk voor mij niet meer passend. De competenties van relaties leggen, verbinden en coaching-vaardigheden heb ik meegenomen naar mijn functie van re-integratie-begeleider/coach/trainer bij Aalsum & Nieuwland.

Mensen begeleiden bij het zetten van stappen richting werk of scholing vind ik geweldig. Het geeft mij veel voldoening om werknemers te coachen naar passend werk. Nieuwe deuren voor ze te openen, door praktische adviezen en inzicht te geven en haalbare mogelijkheden op de arbeidsmarkt in kaart te brengen.

 

Mail Janny:Janny@aalsumnieuwland.nl
Bel Janny: 06-22020057

 

Janny op LinkedIn

Wie werken er nog meer bij Aalsum & Nieuwland?

Peter van Aalsum

Peter van Aalsum

Aalsum & Nieuwland is een kleine organisatie waar een goede dienstverlening voor opdrachtgevers hoog in het vaandel staat.

Sjoerd Heeringa

Sjoerd Heeringa

Het is voor mij een grote uitdaging en het geeft me voldoening om werkzoekenden weer een geschikte, uitdagende en passende baan te kunnen bieden.

Alex Nieuwland

Alex Nieuwland

In het werk dat wij doen, proberen wij samen met jou als werkzoekende op zoek te gaan naar jouw mogelijkheden, dromen en passies.

Femke Smit

Femke Smit

Ieder mens heeft zijn eigen kwaliteiten, competenties, dromen en wensen. Door dit gezamenlijk goed in kaart te brengen, geloof ik dat er voor iedereen betekenisvolle kansen zijn.

Share This