Ons Team – Janny Rispens

Janny Rispens

Janny Rispens

Jobhunter

Na een lange loopbaan in het onderwijs was dat werk voor mij niet meer passend. De competenties van relaties leggen, verbinden en coaching-vaardigheden heb ik meegenomen naar mijn functie van re-integratie-begeleider/coach/trainer bij Aalsum & Nieuwland.

Mensen begeleiden bij het zetten van stappen richting werk of scholing vind ik geweldig. Het geeft mij veel voldoening om werknemers te coachen naar passend werk. Nieuwe deuren voor ze te openen, door praktische adviezen en inzicht te geven en haalbare mogelijkheden op de arbeidsmarkt in kaart te brengen.

 

Mail Janny:Janny@aalsumnieuwland.nl
Bel Janny: 06-22020057

 

Janny op LinkedIn

Wie werken er nog meer bij Aalsum & Nieuwland?

Aalsum & Nieuwland - Peter van Aalsum

Peter van Aalsum

Aalsum & Nieuwland is een kleine organisatie waar een goede dienstverlening voor opdrachtgevers hoog in het vaandel staat.

Aalsum & Nieuwland - Alex Nieuwland

Alex Nieuwland

In het werk dat wij doen, proberen wij samen met jou als werkzoekende op zoek te gaan naar jouw mogelijkheden, dromen en passies.

Aalsum & Nieuwland - Sjoerd Heeringa

Sjoerd Heeringa

Het is voor mij een grote uitdaging en het geeft me voldoening om werkzoekenden weer een geschikte, uitdagende en passende baan te kunnen bieden.

Aalsum & Nieuwland - Maaike

Maaike van Dorp

Mensen helpen hun eigen talenten te ontdekken, is wat ik het liefste doe. Hierin staan empathie, begrip en praktische ondersteuning centraal in mijn aanpak.

Aalsum & Nieuwland - Marian de Wolff

Marian de Wolff

Voor iedereen zou er een passende werkplek in de samenleving moeten zijn, maar soms heb je hulp
en ondersteuning nodig om deze plek te vinden en te houden.

Share This