Ons Team – Peter van Aalsum

Peter van Aalsum

Peter van Aalsum

Directeur / Eigenaar

“Wie ben je, wat wil je en wat kan je”

Uitdaging, beweging, nieuwe dingen bedenken en nieuwe dingen starten,  zijn zaken die mij motiveren en waarin Aalsum & Nieuwland sterk is.

Het zijn ook zaken die voor jou als klant van belang kunnen zijn. Iets nieuws gaan bedenken en iets nieuws gaan doen. Prachtige zaken om mee bezig te gaan en Aalsum & Nieuwland en ik kunnen je daarbij prima helpen.

Dit roep ik niet zomaar, want naast het runnen van het bedrijf, sta ik ook graag met één been in de uitvoering. Loopbaancoaching, oriëntatie op werk en trainen vind ik mooi om te doen. Ik doe dit op een open, informele en doelgerichte manier. Samen komen we altijd verder.

Kijkend naar Aalsum & Nieuwland zie ik een groeiend bedrijf bestaande uit een mooi team van gedreven, enthousiaste professionals. Prachtig om mee en voor te werken.

Mail Peter: peter@aalsumnieuwland.nl
Bel Peter: 06-13303213

Peter op LinkedIn

Wie werken er nog meer bij Aalsum & Nieuwland?

Aalsum & Nieuwland - Marian de Wolff

Marian de Wolff

Voor iedereen zou er een passende werkplek in de samenleving moeten zijn, maar soms heb je hulp
en ondersteuning nodig om deze plek te vinden en te houden.

Aalsum & Nieuwland - Alex Nieuwland

Alex Nieuwland

In het werk dat wij doen, proberen wij samen met jou als werkzoekende op zoek te gaan naar jouw mogelijkheden, dromen en passies.

Aalsum & Nieuwland - Janny Rispens

Janny Rispens

Mensen begeleiden bij het zetten van stappen richting werk of scholing vind ik geweldig.

Aalsum & Nieuwland - Sjoerd Heeringa

Sjoerd Heeringa

Het is voor mij een grote uitdaging en het geeft me voldoening om werkzoekenden weer een geschikte, uitdagende en passende baan te kunnen bieden.

Aalsum & Nieuwland - Maaike

Maaike van Dorp

Mensen helpen hun eigen talenten te ontdekken, is wat ik het liefste doe. Hierin staan empathie, begrip en praktische ondersteuning centraal in mijn aanpak.

Share This