Medewerker Participatiewet

Medewerker Participatiewet

28 augustus 2018

Waar: Voor een gemeente in de provincie Friesland zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en resultaatgerichte professional.

Functie-eisen: Je bent iemand die graag in verbinding staat met onze inwoners, je beschikt dus over goede contactuele en communicatieve eigenschappen. Je bent oplossingsgericht en dienstverlenend omdat je altijd samen met de klant zoekt naar de beste oplossing. Je werkt volgens de regels en procedures maar je gebruikt je gezonde verstand. Je bent overtuigend en consistent in de afhandeling van (aan)vragen. Je hebt er zin in en dat is te merken aan je energieke houding.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren, is het belangrijk dat je het volgende meebrengt:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt kennis van en ruime ervaring in het uitvoeren van de Participatiewet;
  • Je beschikt over creativiteit, durft af te wijken en je bent in staat om buiten de kaders te denken;
  • Kennis van Suite en PKO.

Functie-inhoud: Publieke Dienstverlening is voor het team Inkomen en Zorg op zoek naar een medewerker Participatiewet (inkomen) voor het afhandelen van aanvragen levensonderhoud en bijzondere bijstand én voor het onderhoud van lopende uitkeringen. In een dynamische omgeving maakt de Publieke Dienstverlening continu afwegingen tussen individuele en collectieve belangen. We streven ernaar dat contacten met inwoners, ondernemers, instellingen, bezoekers en partners soepel verlopen. We doen wat nodig is, zodat iedereen kan deelnemen aan de samenleving. Daar doen we het voor; niet meer en niet minder: dat iedereen mee kan doen.

De bejegening door onze medewerkers is uitstekend en de afhandeltermijnen zijn kort. Een goede bejegening betekent deskundig, duidelijk, vriendelijk, snel en meedenkend zijn.

Aanbod: Een dienstverband bij Aalsum&Nieuwland, waar je geen nummer bent maar een gewaardeerde collega. Mogelijkheid tot ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring.

Interesse?: Neem vrijblijvend contact met ons op via mail info@aalsumnieuwland.nl of telefoon 06-13303213

Share This