Medewerker Vergunningen en Contracten

Medewerker Vergunningen en Contracten

3 september 2018

Waar: Voor een organisatie in de provincie Groningen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en resultaatgerichte professional.

Functie-eisen: Een afgeronde mbo-opleiding zakelijke dienstverlening/juridische dienstverlening of vergelijkbaar. Affiniteit met techniek of procestechnologie. Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden.In het bezit van een geldig rijbewijs B en VCA of bereidheid deze te halen.

Je hebt een streepje voor als je ervaring hebt met:

  • vergunningverlening en/of handhaving op milieugebied;
  • het opzetten van een milieuzorgsysteem;
  • relatiebeheer met leveranciers.

Functie-inhoud: In deze functie heb je de verantwoordelijkheid voor het coördineren van alle werkzaamheden die komen kijken bij het voldoen aan Wabo en Activiteitenbesluit voor de rioolwaterzuiveringen in ons beheersgebied. Vervolgens ben je de linking pin in de communicatie daarover. Je hebt contact met de beheerders van de zuiveringen, uitvoerende partijen en het bevoegd gezag. Je borgt de tijdige uitvoering van terugkerende controles en legt de uitkomsten vast in onze systemen. Een belangrijke nieuwe taak is het opzetten van een milieuzorgsysteem om te kunnen voldoen aan de nieuwe omgevingsvergunning voor onze grootste zuivering in Garmerwolde. Thema’s die aan bod komen zijn bijvoorbeeld chemicaliëntanks, lekdichte vloeren en peilbuisbemonsteringen.

Daarnaast is het jouw taak om contacten te onderhouden met leveranciers waarmee we een contract hebben. Ook denk je mee bij het opstellen van nieuwe aanbestedingen. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om groenonderhoud, beveiliging en reiniging.

Je bent inzetbaar ter ondersteuning van de teamleider bij de uitvoering van projectmatige of team gerelateerde zaken.

Aanbod: Een dienstverband bij Aalsum&Nieuwland, waar je geen nummer bent maar een gewaardeerde collega. Mogelijkheid tot ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring.

Interesse?: Neem vrijblijvend contact met ons op via mail info@aalsumnieuwland.nl of telefoon 06-13303213

Share This