Ons Team – Thirsa Reinsma

Home » OVER AALSUM & NIEUWLAND » Ons Team – Thirsa Reinsma
Thirsa Reinsma

Thirsa Reinsma

Consulent, Jobhunter & Trainer

Ik ben gemotiveerd, enthousiast en doelgericht. Inmiddels ben ik moeder van 2 jongens (geboren in 2016 en 2018). Dit heeft voor een grote verandering gezorgd, waardoor planning een belangrijk onderdeel van mijn leven is geworden. In mijn vrije tijd ben ik het liefst samen met mijn gezin. Mijn hobby’s zijn: volleybal, wandelen, puzzelen en creatief bezig zijn, waar ik momenteel wat minder tijd voor heb. Mijn gehele leven heb ik in Friesland gewoond, waardoor Fries mijn moedertaal is.

Aalsum & Nieuwland spreekt mij aan vanwege hun korte lijnen en doelgerichte aanpak. Binnen Aalsum & Nieuwland houd ik mij bezig met voornamelijk jobhunten en loopbaancoaching.

Vanuit mijn HRM opleiding, weet ik hoe de cv en brief beoordeling tegenwoordig door werkgevers wordt gedaan. Strenge selecties, vanwege veel sollicitanten en dus veel afwijzingen. Deze afwijzing moet elke keer maar weer verwerkt worden. Hoe kan je dan nog positief blijven? Vandaar dat een andere manier van solliciteren gewenst is. Contact krijgen met bedrijven, waar de vacature nog niet is uitgezet. Dat is mijn streven! Bedrijven aan het nadenken zetten over jou als uniek persoon! Gemotiveerd en dolgraag willen werken, dat is wat jullie zijn en willen.

Jij bent voor mij een uniek persoon, met zijn eigen kwaliteiten en verbeterpunten. Ik vind het fijn als ik iets voor je kan betekenen, maar wil graag dat je er iets van leert. Het creëren van mogelijkheden bij bedrijven geeft mij voldoening. Vooral als ik een passende werkplek voor je heb gevonden waar je met plezier naar toe gaat. Een interessante match, dat is waar ik het voor doe!

Mail Thirsa: thirsa@aalsumnieuwland.nl
Bel Thirsa: 06-83598848

Thirsa op LinkedIn

Wie werken er nog meer bij Aalsum & Nieuwland?

Anita Knol

Anita Knol

Ik vind het fijn om met mensen in gesprek te gaan en vanuit hier op zoek te gaan naar de talenten en passies.

Alex Nieuwland

Alex Nieuwland

In het werk dat wij doen, proberen wij samen met jou als werkzoekende op zoek te gaan naar jouw mogelijkheden, dromen en passies.

Peter van Aalsum

Peter van Aalsum

Aalsum & Nieuwland is een kleine organisatie waar een goede dienstverlening voor opdrachtgevers hoog in het vaandel staat.

Jeroen van Aalsum

Jeroen van Aalsum

Het is voor mij een grote uitdaging en het geeft me voldoening om werkzoekenden weer een geschikte, uitdagende en passende baan te kunnen bieden.

Share This