Ons Team – Anita Knol

Home » OVER AALSUM & NIEUWLAND » Ons Team – Anita Knol
Anita Knol

Anita Knol

Consulent, Jobhunter & Trainer

Het verbinden van mensen en bedrijven. Dat is de waar het om gaat bij Aalsum & Nieuwland en binnen mijn functie.

Doordat ik 13 jaar werkzaam ben geweest binnen de uitzendbranche heb ik veel ervaring in de arbeidsbemiddeling opgebouwd. Daarnaast heb ik een groot netwerk van bedrijven in diverse branches. In mijn functie als Jobhunter ga ik graag in gesprek met mijn klanten. Tijdens deze gesprekken onderzoeken we samen waar hun kwaliteiten en passies liggen, die ze goed kunnen gebruiken binnen een functie. Mijn passie is bijvoorbeeld creatief en actief bezig zijn. Binnen mijn werk zet ik dit in, door te zoeken naar vacatures die een ander nog niet heeft gezien en mijn netwerk te gebruiken voordat de vacature wordt uitgezet. In een traject ga ik na de inventarisatie graag voor mijn klanten aan de slag, waarbij we altijd samen werken aan een mooie doelstelling. Het vinden van bijvoorbeeld een werkervaringsplaats, vrijwilligerswerk of natuurlijk een betaalde baan!

Meer weten over Aalsum & Nieuwland of kennismaken met mij? Neem dan contact met ons op middels de onderstaande contactgegevens.

Mail Anita: anita@aalsumnieuwland.nl
Bel Anita: 06-82750751
Anita op LinkedIn

Wie werken er nog meer bij Aalsum & Nieuwland?

Alex Nieuwland

Alex Nieuwland

In het werk dat wij doen, proberen wij samen met jou als werkzoekende op zoek te gaan naar jouw mogelijkheden, dromen en passies.
Peter van Aalsum

Peter van Aalsum

Aalsum & Nieuwland is een kleine organisatie waar een goede dienstverlening voor opdrachtgevers hoog in het vaandel staat.
Deborah Steffers

Deborah Steffers

Het is voor mij een grote uitdaging en het geeft me voldoening om werkzoekenden weer een geschikte, uitdagende en passende baan te kunnen bieden.

Janny Rispens

Janny Rispens

Mensen begeleiden bij het zetten van stappen richting werk of scholing vind ik geweldig.

Share This