Medewerker gebiedsteam

Home » Vacatures voor Professionals » Medewerker gebiedsteam

Medewerker gebiedsteam

Waar: Voor diverse gemeenten in Noord Nederland zijn wij op zoek naar gemotiveerde en resultaatgerichte professionals.

Functie-eisen: Je hebt aantoonbare werkervaring met procesregievoering jeugd, inkoop jeugdhulp en samenwerking met ketenpartners. Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding. Je bent in bezit van SKJ registratie. Je hebt aantoonbare werkervaring als maatschappelijk werker of gebiedsteam medewerker met specialisme jeugd. Je bent zelfstandig, resultaatgericht, zorgvuldig en flexibel.

Functie-inhoud: Het verhelderen van vragen en behoeften samen met de cliënt. Je doet daarbij een beroep op de eigen kracht en het probleemoplossend vermogen van betrokkene en zijn/haar sociale omgeving. Daarnaast sluit je aan op de bestaande netwerken en sociale contacten in de dorpen en probeer je die te versterken. Het gebiedsteam signaleert vroegtijdig ondersteuningsvragen en risico’s van isolement of probleemescalatie. Waar nodig biedt het team lichte, kortdurende zorg en/of verzorgt het toegang tot meer specialistische zorg. Bij complexe problematiek coördineert en evalueert het team. Je brengt vraag, verwachting, wens, behoefte en/of probleem samen met de inwoner in beeld; Je geeft informatie en advies aan inwoners en professionals over zorg- en ondersteuningsmogelijkheden;Je biedt lichte en kortdurende hulp en ondersteuning waar nodig. Hierbij breng je samen met inwoners de mogelijkheden voor het inzetten van het informele netwerk in kaart; Je schakelt specialistische hulp in indien noodzakelijk; Je stemt af indien meerdere professionals betrokken zijn;Je taxeert veiligheidsrisico’s en intervenieert indien nodig;Je signaleert op individueel en collectief niveau en onderneemt hierop actie; Je schrijft maatwerk voorzieningen jeugd;Je bent verantwoordelijk voor een soepele overgang van kwetsbare jongeren 18-/18+.

Aanbod: Een dienstverband bij Aalsum&Nieuwland, waar je geen nummer bent maar een gewaardeerde collega. Mogelijkheid tot ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring.

Interesse?: Neem vrijblijvend contact met ons op via mail info@aalsumnieuwland.nl of telefoon 06-13303213

Share This