Beleidsadviseur sociaal domein met aandachtsgebied armoede

Home » Vacatures voor Professionals » Beleidsadviseur sociaal domein met aandachtsgebied armoede

Beleidsadviseur sociaal domein met aandachtsgebied armoede

12 juni 2018 2018

Waar: Voor een gemeente in Flevoland zijn wij op zoek naar een Beleidsadviseur Sociaal domein met aandachtsgebied armoede

Functie-eisen: Je bent in het bezit van minimaal een afgeronde HBO opleiding. Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar als Beleidsadviseur Sociaal Domein op het gebied van armoedebeleid bij een gemeente.

Functie-inhoud: Je gaat aan de slag met het armoedebeleid. Dit doe je met de ontwikkelagenda: “Krachtig tegen Armoede”. Deze agenda wordt niet vanachter het bureau bedacht en geschreven, maar wordt samen met betrokken organisaties, inwoners en ervaringsdeskundigen ontwikkeld. Dit vanuit de overtuiging dat de aanpak van armoede het meest effectief is wanneer de betrokken op dit gebied met elkaar samenwerken.

Aanbod: Een dienstverband bij Aalsum&Nieuwland, waar je geen nummer bent maar een gewaardeerde collega. Mogelijkheid tot ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring.

Interesse?: Neem vrijblijvend contact met ons op via mail info@aalsumnieuwland.nl of telefoon 06-13303213

Share This