Beleidsadviseur jeugd

Home » Vacatures voor Professionals » Beleidsadviseur jeugd

Beleidsadviseur jeugd

20 juni 2018

Waar: Voor een gemeente in de provincie Overijssel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en resultaatgerichte professional.

Functie-eisen:

  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar als beleidsadviseur Jeugd bij een gemeente.
  • Je bent nieuwsgierig, Je wilt je ontwikkelen en kunt  werken in een politieke omgeving. Bovendien ben je snel ingewerkt in de verschillende onderwerpen, zodat je zelfstandig je taken kunt uitvoeren.

Functie-inhoud: Als accountmanager, verricht je onderstaande taken:

  • We zoeken een beleidsadviseur die in staat is om doordacht beleid te maken dat gedragen wordt door de politiek en door onze partners. Dat betekent dat je in staat bent om abstract te denken, begrijpelijk te schrijven en kernachtig kunt aangeven wat we willen. Dat doe je samen met onze partners. Je kunt dus ook luisteren, goede ideeen herkennen en samenwerken.

    Deze klus is ter overbrugging van een periode tot aan de invulling van een vaste vacature. De komende maanden zoeken we dan ook met name ondersteuning bij de regionale samenwerking Jeugd. Het gaat daarbij om het meedraaien met het ambtelijk overleg, voorbereiden van het bestuurlijk overleg. Uiteraard bereid je dit voor in overleg met de collega’s binnen de gemeente en zorg je er voor dat besluiten worden uitgevoerd. De nadruk ligt de komende maanden onder meer op het opzetten van de monitoring.

    Je werkt in het team Beleid Leefwereld dat zich bezig houdt met de beleidsontwikkeling binnen het sociaal domein. Het team kent circa 20 medewerkers die zich bezig houden met participatie, jeugdzorg, WMO, sport, cultuur, archief, toerisme en wonen. De inbreng van onze inwoners, bedrijven en organisaties vinden we van groot belang. Wij zijn zelf verantwoordelijk voor ons werk en open in de samenwerking .

Aanbod: Een dienstverband bij Aalsum&Nieuwland, waar je geen nummer bent maar een gewaardeerde collega. Mogelijkheid tot ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring.

Interesse?: Neem vrijblijvend contact met ons op via mail info@aalsumnieuwland.nl of telefoon 06-13303213

Share This