Adviseur Zelfstandigen

Home » Vacatures voor Professionals » Adviseur Zelfstandigen

Adviseur Zelfstandigen

18 april 2018

Waar: Voor een gemeente in de provincie Overijssel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en resultaatgerichte professional.

Functie-eisen: Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan in de afgelopen 5 jaar met de uitvoering van het Bbz 2004 én de wet Ioaz in de rol van adviseur/consulent zelfstandigen. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar met bezwaar- en beroepszaken op gebied van Bbz 2004 én de wet loaz in rol van adviseur/consulent zelfstandigen. Je hebt ervaring met het beoordelen van adviesrapportages in de rol van adviseur/consulent zelfstandigen.  Je hebt een afgeronde financieel-economische HBO-opleiding, bij voorkeur HEAO BE/AC of vergelijkbaar, met kennis van en ervaring met het beoordelen van ondernemingsplannen, jaarrekeningen, financiële administraties etc.
Verder ben je bekend met het opstellen en het in uitvoering (laten) nemen van (beleids)plannen en -adviezen op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau en het adviseren en informeren van het bestuur, toezicht, management en medewerkers. 

Kennis van sociale en fiscale wetgeving is noodzakelijk, kennis van Suite voor het Sociaal Domein (SvhSd), interne processen en procedures is een vereiste. De volgende kerncompetenties worden geacht aanwezig te zijn: analyse en oordeelsvorming, zelfontwikkeling, vernieuwingskracht en proactiviteit.

Functie-inhoud:

  • Beoordelen en afwikkelen van krediet- en bijstandsaanvragen in het kader van het Bbz 2004 en de Wet Ioaz.
  • Behandelen van bezwaar- en beroepszaken in het kader van bovenstaande regelingen.
  • Signaleren en analyseren van relevante vragen en trends, en deze vertalen naar de uitvoeringspraktijk en doelstellingen.
  • Bijdragen aan en het onderhouden en uitbouwen van een samenwerkend en verbindend netwerk.
  • Vanuit professionele deskundigheden deelnemen aan projecten, werkgroepen etc.

Aanbod: Een dienstverband bij Aalsum&Nieuwland, waar je geen nummer bent maar een gewaardeerde collega. Mogelijkheid tot ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring.

Interesse?: Neem vrijblijvend contact met ons op via mail info@aalsumnieuwland.nl of telefoon 06-13303213

Share This